Sanayi sitesi esnafları ile buluşmaya devam eden MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, “Büyükşehir Denizli yeni kurulan Merkezefendi’de çok şeyler değişecek” dedi. Esnafları kıramayan Yeniyol, tavla molası verdi. 
1. 2. ve Bakırlı sanayi bölgelerinin ardından 3. sanayi sitesi esnaf ziyaretleri gerçekleştiren MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, esnaflardan gelen yoğun istek üzerine seçim gezisine kısa bir ara vererek tavla oynadı. Esnaflarla uzun süre sohbet eden Yeniyol, sanayi sitesinin bir ilin can damarı olduğunu, ekonomik anlamdaki göstergelerin sanayi bölgelerinden anlaşıldığını söyledi. Sanayici esnafına bol kazançlar temenni eden Yeniyol, 30 Mart tarihine dikkat çekerek, “Büyükşehir olan Denizli ve yeni kurulan Merkezefendi İlçemizde artık çok şeyler değişecek. Bu seçim yeni bir başlangıca atılan ilk adımdır. Bu adımı da sağlam atma adına elinizde çok güzel ve özel bir fırsat var. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Oylarınız ile bizlerin geleceğini şekillendireceksiniz. Bunun bilinci içinde sandık başına gitmelisiniz” dedi. 
HERKEZİN GÖRÜŞÜ ALINACAK
“Sanayi siteleri ne kadar canlı ise insanlarımızın da kazançları o nisbette iyidir diye genel bir kanı var” diyen Yeniyol “Gördüğümüz kadarıyla Denizli’deki sanayi esnafları işlerinin durgunluğundan şikayetçiler. Allah herkese bol kazançlar versin. Bizim sorumluluk bölgemizdeki sanayi sitelerinde faaliyet gösteren esnaflarla görüşüp nasıl daha iyi şartlarda hizmet verebileceklerini araştıracağız. Bununla ilgili düşünceleri alıp proje haline getirip sizlerin şartlarını daha iyi hale getirmeyi istiyoruz. Bizlere verdiğiniz destek ve güven için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra esnafların teklifini kıramayan Yeniyol, bir el tavla oynadı.