Denizlispor'un kurucularından 81 yaşındaki Atilla Sayıner'in, İzmir'de ikamet ettiği apartmanın 5. katından düşerek hayatını kaybettiği açıklandı. Sayıner'in cenazesi bugün toprağa verilecek. 
Oturduğu apartmanın 5. katından düşerek hayatını kaybeden Atilla Sayıner'in olayının, İzmir'in Konak İlçesi Alsancak semti Gül Sokak'ta Sabah 06.00 sularında gerçekleştiği belirtildi. Kazanın ise Atilla Sayıner'in yalnız yaşadığı evde meydana geldiği söylendi. Apartman görevlisinin iddiasına göre; uyandıktan kısa süre sonra balkona çıkan Atilla Sayıner, bir anda dengesini kaybedip beton zemine düştü. Görevli, ambulans ve polis çağırdı. Sağlık görevlileri, Sayıner'in düştükten sonra hayatını kaybettiğini söyledi. Ceset, savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

Eklem rahatsızlığı bulunan Sayıner'in, evde yalnız yaşadığı ve bilinen psikolojik sorununun bulunmadığı öğrenildi. Polisin ön incelemede, Sayıner'in dengesini kaybedip beton zemine düşerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde durduğu belirtildi. Sayıner'in, bugün öğle namazına müteakip Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

1933 doğumlu Atilla Sayıner, 1955'te İstanbul Eczacılık Fakültesi'ni bitirir bitirmez baba mesleğine atıldı. 1.5 yıl Çankırı'da, 4 yıl Buldan'da, 20 yıl Denizli'de eczacılık yaptıktan sonra işini İzmir'e taşıdı. Konak'taki Sayıner Eczanesi'ni açtı. 30 yıldır İzmir'de yaşayan Sayıner'in, iki oğlu ve bir gelini de eczacı. Sayıner, Denizlispor'un kurucularından ayrıca Denizli ve İzmir'de huzurevi, yetiştirme yurdu gibi yapımların gerçekleşmesine önemli katkılarda bulunmuş.