Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i ziyaret etti.
Sarraflar ve Kuyumcular Odasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özer, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve gelen Sarraflar ve Kuyumcular Odasının yeni yönetimini tebrik etti. Yeni yönetimin başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını belirten Özer “Bizler Denizli Ticaret Odası olarak Sarraflar ve Kuyumcular Odası ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. İlimizdeki kuyumcu esnafımızla da karşılıklı bilgi alışverişi içerisinde olmaya çalışıyoruz. Ticaret odası olarak bizler üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız” diye konuştu.
Denizli Ticaret Odası’nın desteğini beklediklerini belirten Başkan Yıldırım “Sarraflar ve Kuyumcular Odası yeni yönetimi olarak çeşitli projelerimiz var. Bundan sonrası içinde yeni proje çalışmaları yapıyoruz. Bu bağlamda verdikleri ve verecekleri destekten dolayı şimdiden Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’e de teşekkür ediyoruz” dedi.