Denizli’de fanatik Galatasaraylı bir çift nikaha Galatasaray formalarıyla gelirken, çiftin nikah şahitliklerini ise Fenerbahçeli yakınları yaptı.
Denizli İncilipınar Nikah Dairesi’nde öğle saatlerinde ilginç bir nikah töreni yaşandı. 28 yaşındaki Hasan Ali Çoban ile 24 yaşındaki Selin Seven, Galatasaray formaları giyerek evlendi. Fanatik Galatasaraylı olan çiftin nikahına tüm arkadaşları da sarı kırmızılı formayı giyerek katılırken, nikah töreni öncesi fotoğraf çektiren çift ve arkadaşları Galatasaray’ın efsane futbolcusu Metin Oktay gibi elleri kalplerinde poz verdi.
Fanatik Galatasaraylı olan çiftin nikah şahitleri olan Mehmet Seven ve Esma Kuşçu’nun ise Fenerbahçeli olduğu öğrenildi.
Küçüklüğünden bu yana Galatasaraylı olduğunu ve bu formayla evlenmek istediğini belirten damat Hasan Ali Çoban, "Galatasaray farklı bir aşk. Herkese de bu formayı giymesini söyledik. Birçok arkadaşımız da giyerek geldi. Fenerbahçeli arkadaşlarımız da giydi formayı. Biz sarı kırmızı bir aşk yaşıyoruz. Biz takımımız şampiyonluk için sevmiyoruz. Başarısız da olsa her zaman yanında olacağız" dedi.
Gelin Selin Seven ise eşinin daha fanatik olduğunu ve Galatasaray formasıyla evlenmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Nikah memurunun evlilikle ilgili sorularına ‘Evet’ cevabı veren çift, daha sonra nikaha katılan ve büyük çoğunluğu Galatasaray formalı olan yakınlarının mutluluk dileklerini kabul etti.