24 Eylül Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta yapılacak olan İl Başkanları Toplantısına katılmak için 23 Eylül Cuma günü saat 15:10 da İzmir havaalanından Gaziantep havaalanına hareket ettik, orada bizi Kahramanmaraş İl Örgütümüz karşılayarak Kahramanmaraş’a götürdüler. 24 Eylül Cumartesi günü Sayın Genel Başkanımızın katılımı ile saat 10:30 da başlayan İl Başkanları toplantımız saat 18:30 da sona erdi ve Sayın Genel Başkanımız gece 21:30 uçağı ile ayrıldılar. Bizler İzmir’e 25 Eylül Pazar günü saat 23:10 uçağı ile döneceğimiz için Pazar günü Gaziantep’e geldik ve çok değerli Gaziantep İl Başkanımız Sayın Hayri Sucu bizi yöneticileri ile karşıladılar. Gaziantep’in misafirperver tüm halkı gibi İl Başkanımız da sağ olsunlar bizleri yüzünde tebessümü ile karşıladılar. 

SAYGISIZLIK YAPMIŞLARDIR...

25 Eylül Pazar akşamı bizleri sıcak yürekleri ve kocaman kalpleri ile Gaziantep’te misafir eden Antepli dostlarımızla yediğimiz yemek vesilesi ile haksızca ve acımasızca eleştiren fakat gerçekle hiçbir alakası olmadığı halde kafalarında uydurdukları bir görevlendirme senaryosu ile Cumhuriyet Halk Partisine ağızlarının suyu akarak saldıran öncelikle Savcı Sayan ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ı esefle kınıyorum. Aslında ancak bu kadar yalan ve iftira dolu söylemleriyle taraf olabilen haksızca eleştirebilen bu kişiler, sadece Cumhuriyet Halk Partisine değil aslında Gaziantep’imizin sıcak yürekli misafirperver insanına ve sevgiyle kucaklayan karşılama kültürüne saygısızlık yapmışlardır. dedi.

Olayın aslını anlamadan, taraflarına sormadan ve nerede misafir olduğumuzu bilmeden siz hangi hakla bizleri itham ediyorsunuz! Sizin yaptığınız özel hayata müdahaledir, yalandır, iftiradır. Dinimizde de yer aldığı gibi iftira ve gıybet haramdır. Uydurduğunuz Fırat Kalkanı İnceleme Heyeti olduğumuz yalanını ispatlamakla mükellefsiniz. Ayrıca Şehitlerimizin geldiği gün Pazartesi günü yani 26 Eylül’dür, Bizler Denizliye döndükten bir gün sonradır.
Bu kadar yalan bu kadar iftirayla nasıl televizyonlarda program yapabiliyorsunuz anlamak mümkün değil. İnsan bir de bizlere sorar işin doğrusunu yanlışını, Hadi Savcı Sayan’ın bizlere soru sormaya yüzü yok bari sen sor Şamil Tayyar. dedi. 

ANTEP HALKINDAN ÖZÜR  DİLEYESİN

Sayın Tayyar, Sayın Sayan o masada rakı içen de vardı, ayran içen de vardı su için de, ama koluna 700.000 liralık avanta saat takan, evlerinde kutu kutu dolar çıkan, teröristleri kırımızı halıyla kapıda karşılayanlar yoktu çok şükür. Sen insanların evinde yediği içtiğini takip edeceğine FETÖ terör örgütüne üye olup içinizde gezenleri takip et. O sofra CHP Sofrası değil insanlıklarıyla, candanlıklarıyla ve misafirperverlikleriyle tanınmış Gaziantep sofrasıdır, Anadolu Sofrasıdır, Samimiyet ve Sevgi Sofrasıdır Sayın Tayyar bunu böyle bilesin ve önce çok değerli Antep halkından özür dileyesin.Dedi.