Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar,  Pamukkale’yi sanatın ve kültürün merkezi haline getirteceklerini söyledi.
Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Ümit bahtiyar, ilimizdeki sanat, edebiyat ve köşe yazarlarını düzenlediği kokteylde bir araya getirdi. Çamlık caddesindeki seçim bürosunda gerçekleştirilen kokteyle çok sayıda davetli katıldı.
“SİZLERİN FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNDEN YARARLANACAĞIZ”
Etkinlikte konuşan MHP adayı Bahtiyar, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, sanat ve sanatçıya özel önem vermiştir. Bir sözünde de  “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” diyerek sanatın öneminin altını önemle  çizmiştir. Biz de, Pamukkale belediye başkanı seçilmemiz halinde sanatsal ve kültürel faaliyetlere ağırlık  vereceğiz. Onların fikir ve düşüncelerinden her zaman yararlanacağız” dedi.
ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ
Sanat ve sanatçıların sürekli yanında olacaklarını dile getiren Bahtiyar, “Dünya harikası Pamukkale’de  belirli aralıklarla düzenleyeceğimiz etkinliklerle sanatçılarımızı bir araya getireceğiz. Onların  daha rahat ortamlarda eserler üretmelerine yardımcı olacağız. Önlerini açacağız. Resim, heykel, müzik, şiir  dinletileri,  kitap tanıtım günleri gibi etkinliklerle gerek yerel, gerekse ulusal alandaki sanatçıları bir araya getireceğiz” diye konuştu. 
Bahtiyar, konuşmasının ardından eşi Nurcihan Bahtiyar’la davetlilerle yakından ilgilendi. Görüş alışverişinde bulundu. Davetliler Bahtiyar’a düzenlediği etkinlikten dolayı teşekkür ederek 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde başarılar diledi.