Denizlili sanatçı Efe, yeni parçası‘ Kiraz Dalı’nı düzenlediği toplantıyla Denizli’de tanıttı. Toplantıda Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte ortak bir konserde düzenleyeceklerini belirten Efe, konsere herkesi davet etti. 
Yaptığı albümler ve parçalar ile adından sıkça söz ettiren Denizlili sanatçı Efe, yeni parçası ‘Kiraz Dalı’nı düzenlediği basın toplantısıyla müzik severler ile paylaştı. Karahayıt Mahallesi’ndeki Yörük Çadırı Restaurant’ta düzenlenen tanıtım toplantısına Denizlili sanatçı Efe ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol katıldı.
‘Kiraz Dalı’ parçasının sözlerini araştıran Efe, anonim olan parçayı yeniden düzenleyerek müzik severlerin beğenisine sundu. Parçanın klibinin de hazırlandığını ve yakın zamanda yayına gireceğini belirten Denizlili Sanatçı Efe, “Son yıllarda herkesin dilinde ‘Kiraz Dalı’ parçası var. Düğünlerde hep bu parça ile oynanıyor ve vatandaşlar bu parça ile eğleniyor. Bende TRT arşivinden bu parçanın sözlerine ulaştım ve yeniden düzenleyerek müzik severlerin beğenisine sundum. Şu anda anonim olan parçanın klibi de hazırlandı ve yakın zamanda müzik kalanlarında yayına girecek” dedi. 
Denizli’de yetişen bir sanatçı olarak parçanın Denizli’deki yayın kuruluşlarında da yayınlanacağını belirten Efe, Denizli Gazeteciler Cemiyeti organizasyonu ile bir konser düzenleyeceklerini ifade ederek, “Denizli basının bana olan desteği çok önemliydi. Eğer şu anda Efe ismi bir marka oldu ise bu Denizlili basını sayesinde oldu. Ben de Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile ortaklaşa bir Efe konseri düzenleyeceğiz. Bu konsere herkesi davet ediyorum.’’
Denizli’nin tanıtımı açısından Denizlili sanatçıların önemli olduğunu ve son yıllarda Efe’nin albümleriyle Denizli’nin en iyi şekilde tanıtıldığını ifade eden Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol ise, “Sanatçımızın doğduğu toprakları unutmaması ve bugün tanıtımını Denizli’de yapması bizler için gerçekten önemlidir. Gerçekten güzel bir albüm parçası olmuş ve bu yazın parçası olacağını düşünüyorum. Diğer yandan Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından bir Efe konseri düzenleyeceğiz. Ağustos veya Eylül ayında yapmayı planladığımız konser için hazırlıklarımıza devam ediyoruz” dedi.