Denizli Valiliği şokta. Çünkü, Denizli Valiliği adıyla sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan sahte  bir hesap açıldığı ortaya çıktı. Öyle ki, resmi Valliik Hesabıymış gibi kişi  yada kişiler bugüne kadar birçok paylaşım yaptığı görüldü. Paylaşımların büyük kısmının ise gerçek Denizli Valiliği twitter hesabından retweetlediği orta çıktı. Ancak son paylaşımında sahte hesap gün yüzüne çıktı. Kar ve soğuk nedeniyle geçtiğimiz hafta okullar 4 gün boyunca tatil edilmişti. Buna istinaden sahte hesaptan Denizli Valisiymiş gibi Valilik adına , "Tatlı yazsam tatil diye okuyacaksınız arkadaşlar. Yarın derhal okula yeter bu kadar tatil" paylaşımını yaptı. İşte sahte hesapta,  paylaşımı görüp Valiliği arayanlar  tarafından ortaya çıkarıldı. Durum valilikte şok etkisi yarattı. 
VALİLİKTEN SAHTE HESAP AÇIKLAMASI
Konuyla ilgili denizli Valiliği'nden şu açıklama yapıldı: "İnternet üzerinden sosyal medya ağı olarak faaliyet gösteren twitter’da Valiliğimize ait resmi twitter hesabı https://twitter.com/denizlivalilik’tir. 
Denizli Valiliği ismini kullanarak https://twitter.com/denizlivaliligi (@denizlivaliligi) isimli sahte hesap açıldığı, Valilik logosunun da yasa dışı olarak kullanıldığı bu hesap üzerinden paylaşımlarda bulunularak vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirildiği görülmüş ve bununla ilgili yasal işlem başlatılmıştır.
Valimiz Şükrü Kocatepe’ye ve Valiliğimize ait resmi sosyal medya hesapları aşağıdaki gibidir. Söz konusu sahte twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlara vatandaşlarımızın itibar etmemelerini, Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur. 
Valimiz Şükrü Kocatepe’ye ve Valiliğimize ait resmi sosyal medya hesapları;
 1- http://www.denizli.gov.tr/
2- https://twitter.com/ValiKocatepe
3- https://twitter.com/denizlivalilik 
4- https://www.facebook.com/ValiSukruKocatepe
5- https://www.youtube.com/user/DenizliValilik ."