Denizli'de yürüyüş yapmak için çıktığı dağda fotoğraf çektirirken dengesini kaybetmesi sonucu kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Turgut Küçükoğlu’nun ailesine Sağlıksen 15 bin TL’lik sigorta parasını teslim etti.

Çamlık Dağı
'nda fotoğraf çektirmek isterken dengesini kaybederek kayalıklardan düşen sağlık memuru Turgut Küçükoğlu’nun ailesine sigortanın vermiş olduğu 15 bin TL değerindeki çeki ailesine verdi.

Çeki vermek için evlerine giden Aydın Sağlıksen Başkanı Abdulbaki Karaer, Denizli Sağlıksen Başkanı Metin Koçoğlu ve Sağlıksen üyeleri katıldı.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Turgut Küçükoğlu’nun Babası Yaşar Küçükoğlu, “Oğlumun olayı bizleri derin yaraladı. Ama arkadaşları oğlumu unutmadı bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Bu nedenle Sağlıksen’e çok teşekkür ederim bu 15 Bin TL’yi oğlumun hayrı için kullanacağız” dedi.

 
Aydın’da sağlık memurluğu yapan Turgut Küçükoğlu’nun Sağlık Sendikası’na üye olduğunu belirten Aydın Sağlıksen Başkanı Abdulbaki Karaer, bizler her üyemize sağlık sigortası yapıyoruz. Bu sağlık sigortası elim kaza sonucu ölen Turgut Küçükoğlu’nun ailesine teslim edilmek üzere sigortadan 15 Bin TL’lik bir çek verildi. Bizlerde bu çeki Turgut Küçükoğlu’nun ailesine teslim etmek için geldik. Turgut Küçükoğlu’nun ailesi çok mutlu oldular. Onların mutluluğu bizleri de çok mutlu etti. Kendisine Allahtan rahmet diliyoruz” dedi.