Vali Şükrü Kocatepe, yoğun bakımda tedavi gören ve durumu ağır olan Polis Memurunu hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyareti sırasında trafikte olan tüm sürücüleri uyaran Vali Şükrü Kocatepe, seyir halindeyken aceleci ve hızlı olunmaması konusunda uyararak, herkesi trafik kurallarına uymaya davet etti.
 Pamukkale İlçesi Sevindik Mahallesi Ankara Bulvarında bulunan Deliktaş Altgeçitte 9 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen trafik kazasına, Trafik Polisleri Recep Özbekler ve Mehmet Sarı müdahale etti. Polis Memurlarından 32 yaşındaki Recep Özbekler, kaza sonrası yola döşenen dubaları toplarken, altgeçide giren L.B. yönetimindeki araç, kaza nedeniyle duran araçları sollayarak, en öndeki E.T. yönetimindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile dubaları toplayan Polis Memurları Recep Özbekler ve Mehmet Sarı yaralandı. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ağır yaralı Polis Memuru Recep Özbekler ameliyata alındı. Diğer Polis Memuru Mehmet Sarı’nın da acil serviste tedavisi yapıldı.
 
VALİ BİLGİ ALDI
Vali Şükrü Kocatepe, kaza gününden buyana yoğun bakımda tutulan ve tedavisine devam edilen ağır yaralı Polis Memuru Recep Özbekler’i ziyaret etti. Burada yaralı Polis Memuru hakkında PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Türkçüer ve Beyin Cerrahı Doç. Dr. Mevci Özdemir’den bilgi aldı.
 
Durumun vahametini gören Vali Şükrü Kocatepe, yaralı polis memurlarına acil şifalar dileyerek; “Bu tür kazalar ülkemizde maalesef sıklıkla yaşanıyor. Sürücülerimizin özellikle şehir içi trafiğinde araçlarını daha dikkatli kullanmalarını istiyoruz. Bazı sürücülerimiz trafikte acele ediyorlar ve kazaların birçoğu da bu şekilde meydana geliyor. Hoşgörü sahibi Türk vatandaşının bu şekilde sorumsuzca hareket etmesi yaşanan bu olayda da görüldüğü gibi kötü sonuçlara neden oluyor. Gelişmiş ülkelerde bilinçli insanlar bir kazayı veya olayı fark ettiği anda durarak bekliyorlar. Ancak bu tür durumlarda ülkemizde gereken dikkat ve sabır gösterilemiyor. Vatandaşlarımız özellikle araç kullanırken daha dikkatli olsunlar ve aceleci olmasınlar. Sürücülerimizin; insanı ve insan sağlığını ön planda tutarak trafik kurallarına uymasını, ayrıca görevi başında bulunan ve olaya müdahale eden trafik ve güvenlik görevlilerimize de yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.