Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından çalışanlarına yönelik iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine Genel Sekreterlik bünyesinde çalışanlar, yakınlarıyla birlikte katıldı.
Değirmende Canlı Alabalık Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Berna Öztürk ve Genel Sekreterlik çalışanları ile katıldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, gerçekleştirilen bu iftar yemeğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ramazan ayı, huzur ve bereketin arttığı bir ayıdır. Ramazan'da iftar sofraları kardeşliği, dostluğu, birlik ve beraberliği daha da pekiştirir. Bugün yoğun iş temposuyla geçirdiğimiz günlerin içinde böyle güzel ve nezih bir ortamda sizlerle bir araya gelerek iftarı birlikte yapmak, paylaşma duygusunu yaşamak bizleri ayrıca mutlu etti. Sizlerle birlikte Genel Sekreterliğimize bağlı sağlık tesislerimizde daha iyi hizmetler verebilmek için canla başla çalışıyoruz. Hepinize Birliğimiz adına özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim ve şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutlarım" dedi.