Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin seçimler için yaptığı ittifakın ardından adaylar da belirlenmişti. Saadet Partisi çatısı altında seçime girecek olan Denizli adayları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıda Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi il başkanları ve yöneticileri de yer alırken, BBP MKYK üyesi Mehmet Efe açıklama yaptı. 
Milli ittifakın herkesi kucakladığını belirten Mehmet Efe, "Denizli’de ve Türkiye’de bu ittifaka oy verecek yüzbinler olduğunu biliyoruz. Baraj sorunundan dolayı herkes başka partilere yöneliyordu. Ancak şimdi yaptığımız ittifakla daha güçlü bir hale geldik. Artık başka partilere gidenleri de bu milli ittifaka oy vermeye çağırıyoruz. Bu ittifak Türk İslam aleminin kurtuluşu olarak yola çıktı. Bu ittifakla birlikte artık ülkeyi yangın yerine çevirenler daha fazla düşünecek. Biz alacağımız oylarla gerçek gücümüzü bu seçimde göstereceğimize inanıyoruz" dedi.
Büyük Birlik Partisi Genel İstişare Kurulu Üyesi ve Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser ise, "Bu ittifak öncesi MHP ile de konuştuk. Görüşmeleri bizzat ben yürüttüm. Eğer bu ittifakta MHP’de olsaydı oy oranımız neredeyse yüzde 30 olurdu. Bu da MHP’nin 2. Parti olması anlamına geliyor. Belki de iktidara yürüyecektik. Ancak bundan kaçındılar. Hiç önemli değil. Biz Saadet Partisi ile ittifak yaparak milli ittifakı gerçekleştirdik. Herkesi de bu çatıya bekleriz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Saadet Partisi Denizli adayları, 1.Mehmet Efe, 2.Hüseyin Küçüktaşçı, 3.Namık Selçuk, 4. Halil İbrahim Erim, 5.Fatma Karaca, 6.Bekir Giritoğlu ve 7.Kamil Selçuk olarak açıklandı.