HATAY (CİHAN)- Ressam Yusuf Altunay’ın öğrencileri ile birlikte hazırladığı “Resim ve Mozaik Sergisi” Antakya Antikhan Konuk ve Kültür Evi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
22 Ağustos ile 5 Temmuz tarihleri arasında tüm sanatseverlerin Antikhan Konuk ve Kültür Evi’nde izleme olanağı bulacağı Ressam Altunay’ın 42. Kişisel ve Karma Sergisinde, 50 eser sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Kentin Sergi Galeri Merkezi olmayışının eksikliğini hissettiklerini belirten Ressam Altunay, bu eksikliklerini Antakya Antikhan Kültürevi ile kapatmaya çalıştıklarını söyledi. Sergiyi tarihi bir mekanda açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Altunay, “10 öğrencim ile birlikte hazırladığım sergiyi Antakyalı sanatseverlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm sanat severleri 22 Ağustos ile 5 temmuz tarihleri arasında Antikhan Konuk ve Kültür Evi’ne bekliyoruz” dedi.

SANATA VE SANATÇIYA HER ZAMAN DESTEK VERDİK
Antikhan Konuk ve Kültür Evi Halkla İlişkiler Müdiresi Gülden Süner ise sanata, sanatçıya ve sporcuya her zaman değer verdiklerini belirterek, “Yeni restore ettiğimiz tarihi mekanımızda ilk sergimizi Antakyalı Ressam Semih Akbay ile başlatmıştık. Şimdi de Ressam Yusuf Altunay ile devam ediyoruz. 30 yıllık hizmet hayatımızda her zaman sanatı ve sanatçıyı destekledik ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Antikhan Konuk ve Kültür Evi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cüceoğlu ise sanatsal faaliyetleri bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.
CİHAN