Kahvaltıda konuşan Ramazanoğlu, Hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Ramazanoğlu, Denizli’de gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi, konuklarının sorun ve önerilerini dinledi.

“Toplum olarak her türlü kültürel ve ahlaki erozyonun hedefindeyiz” diyen Ramazanoğlu şunları kaydetti:

“Biz burada toplumu inşa ediyoruz. Kültürel değerlerimizi korumanın, kendimiz olarak kalabilmenin mücadelesini veriyoruz. Yollar, barajlar yapabilirsiniz ama toplumu inşa edemezseniz bunun hiçbir anlamı yok. Çok genç ve dinamik bir nüfusumuz ve yapılacak çok işimiz var. Gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Bunları sizlerle, sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliğiyle çalışarak yapacağız ” şeklinde konuştu.

Bakan Ramazanoğlu, Bakanlığın, aile ve sosyal politikalar olmak üzere iki parametre taşının olduğunu ifade ederek, “Gözü yaşlı yüreği incinmiş herkes, engelliler, yaşlılar, kimsesi olmayan kadınlar, şehit yakınları, gaziler, çocuklar, tenceresi kaynamayan, sobası yanmayan evler, ‘bize bakacak kimse yok mu?’ diyen herkes, vicdanı titreten her şey görev alanımıza giriyor” değerlendirmesinde bulundu.

Ramazanoğlu. heyette bulunan kadınlara ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretin sonunda Bakan Ramazanoğlu, hemşerileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.