Denizli Şube Başkanı Fahrettin Aytuğ, dernek önünde gönüllülerle birlikte düzenlediği basın açıklamasında, "Derneğimiz dünya genelinde 2 milyon kişiye iftar yemeği vermeyi, 150 bin kişiye gıda kolisi dağıtmayı ve 10 bin çocuğa bayramlık hediye etmeyi planlıyor." dedi.
"Bu ramazan siz de sofranızda bir yetime iftar yeri açın" diyen Aytuğ, "Kimse Yok Mu gönüllüleri, başta Afrika olmak üzere dünyanın değişik coğrafyalarında bulunan 52 ülkede, 62 binden fazla yetime sahip çıkıyor. Şu ana kadar 30'un üzerinde yetimhane açan derneğimiz, yetim ve yardıma muhtaç çocukları koruma maksadıyla ramazan ayının yaklaştığı günlerde, 10 binlerce gönüllüsüyle yetim ve mağdurlara sofralarında yer açmanın heyecanını yaşıyor." diye konuştu.

Bu yıl bir iftar bedelinin 5, kumanya kolisi bedelininse yurtiçinde 75 lira belirlendiğini kaydeden Aytuğ, "Ramazan, yardıma muhtaç ailelere maddi durumu ve imkânları müsait olanlarımızın el uzattığı, zenginin yoksulu görüp gözettiği, sahip çıktığı bir aydır. Kendisi evinde çoluk çocuğuyla ağız tadıyla iftar ederken sofrasına koyacak bir tas çorbası dahi olmayan ihtiyaç sahibi aileleri düşünen hayırseverlerimiz, dilerse evlerinde olanın aynısını bu ailelerimize de tattırabilir. Biz Denizli, Burdur merkez ve ilçelerinde ramazan ayı çerçevesinde bin 500 aileye ramazan kumanyası ulaştırmaya devam edeceğiz. Yüzlerce mağdur ailenin çocuklarına ve yetimlere de Kimse Yok Mu Derneği mağazasından bayramlık kıyafetler giydirilerek, bayram sevincinin herkese ulaşması hedefleniyorlar." şeklinde konuştu.

Daha sonra Kimse Yok Mu gönüllüleri, yardım kolilerini arabalara yükleyerek ihtiyaç sahiplerine götürdü.