AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan-ı Şerif ayı dolayısıyla mesaj yayınladı. Milletvekili Şahin Tin, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Onbir ayın sultanı rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerif ayına milletçe kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Millet olarak sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşacağımız özel bir zaman dilimini idrak edeceğiz. Ramazan-ı Şerif ayı, insanlığın ruhlarına güzellik, gönüllerine zenginlik katması, iradelerimizi eğitmesi, sabır ve merhamet duygularını ve kardeşlik iklimini pekiştirmesi bakımından son derece önemlidir. Onbir aylık bir bekleyişin ardından kavuştuğumuz Ramazan-ı Şerif ayını yeni umutlar ve yeni heyecanlarla karşılıyoruz. Orucuyla, sahuruyla, iftarıyla, teravihiyle ve mukabelesiyle yepyeni ve güçlü bir manevi havayı İslam alemindeki tüm Müslümanlar olarak teneffüs edeceğiz. Dünya'nın pek çok yerinde yine bu Ramazan ayında da Müslüman kardeşlerimiz boynu bükük, yüreği yaralı ve gözleri yaşlı olarak Ramazan ayını karşılıyor. Suriye, Filistin, Irak, Yemen, Mısır, Libya Arakan ve Somali başta olmak üzere tüm İslam coğrafyamızda kardeşlerimizin içinde bulunduğu durum bizleri derinden etkiliyor. Bize düşen, en yakınımızdaki akraba ve komşularımızdan başlamak suretiyle mazlum coğrafyalarda yaşayan kardeşlerimize yardım elimizi uzatmak ve dayanışma içinde olmaktır."

Bölgemizde ve Dünyada çok önemli gelişmelerin yaşandığı hatırlatan Tin, "Ramazan-ı Şerifi idrak etmek insanlık için güçlü bir gönül köprüsü kurma fırsatı olacaktır. Bu nedenle manevi iklimin yoğun olarak yaşandığı onbir ayın sultanı ramazan ayını daha da verimli geçirmeliyiz. Ramazan ayını bir zenginlik olarak görmeliyiz. İftar sofralarımızı kardeşlik sofralarına çevirmeliyiz. Bu vesileyle başta ülkemizin dört bir yanında olmak üzere, İslam coğrafyamızdaki kardeşlerimizin huzur ve bereket ışığında bir Ramazan-Şerif ayı geçirmesini yürekten diliyorum" dedi.