Denizli Tavas ilçesinde 'Demokrasi Nöbetine' katılan Zeybekci Tavas’ımızın bu kutlu nöbeti hayırlı olsun sözleri ile konuşmasına başladı. Zeybekci sözlerine şöyle devam etti “Allah nöbetlerimizi inşallah sevapların en bolu ile sevaplandırsın. Bu bir vatan nöbeti ve kutsal nöbet. Teröristlere, hainlere göz açtırmayan askerimizin, korucumuzun ve polisimizin tuttuğu  nöbet neyse, Çanakkale’de, Dumlupınar’da tutulan nöbet neyse sizlerin tuttuğu vatan, bayrak,şeref ve onur nöbeti de aynı güzelliktedir. Nöbetiniz mübarek olsun.

Türk Milleti’nin Demokrasi Destanı Yazıldı
Bu millet 79 milyonu ile bir demokrasi destanı yazdı.Çanakkale Destanı gibi, Dumlupınar Destanı gibi, Kurtuluş Savaşı Destanı gibi, bütün Türk Tarihi boyunca büyük destanlar gibi, 15 Temmuz Türk Milleti’nin bir demokrasi destanı olarak tarihe yazıldı. Tarih bunu sonra anlayacak.
 
Uçakların, Helikopterlerin, Tankların ve Mermilerin Üzerine Yürüyen Türk Milletinden Başkası Olamaz
Dünyanın hiçbir ülkesinde, dünyanın hiçbir milleti kendisine ateş eden uçağa, helikoptere, tanka karşı, asker kılığına girmiş hain teröristlerin silahlarından çıkan mermilere karşı yürüyen bir sivil halk şimdiye kadar hiç olmadı. Dünya tarihi bugüne kadar böyle bir şey ne yazdı ne de gördü. Bunu ancak ve ancak Türkler yapardı ve yaptı. Allah sizlerden razı olsun.
 
Rahmetli Erol Olçak’ın Reklam Filmi Gerçek Oldu

Demişler ki; Cumhurbaşkanı çağırıyor. Kimi kahvehanede okeyini bırakmış, kimi evinden eşofmanıyla, evini barkını, işini gücünü bırakmış çıkmış. Türk Milleti meydanlara, rahmetli Erol Olçak’ın reklam filminde olduğu gibi evinden, tarlasından, dükkanından, berberinden, fırınından, mutfağından,  bayrak için, vatan için millet çıkıyor ya, işte öyle çıktı. O gün o reklam filmi gerçek oldu. Bundan sonra bu ülkede hiçbir mel’un demokrasiye, bayrağa, vatana yan gözle dahi bakamaz.
Bu Girişim, Bu İhanet Dünyanın Başka Yerinde olsa Bankalar 3-5 Ay Kapalı Kalırdı

İnanın bu girişim, bu ihanet Almanya’da, Amerika’da, Fransa’da, Japonya’da ya da başka bir ülkede olsaydı şu gördüğünüz bankalar 3 ay 5 ay kapalı kalırdı. Ayakları üzerine doğrulamazlardı. Borsaları 1 yıl kapalı kalırdı. Ülkelerinde yağma çıkardı. İnsanlar birbirini yer, iç savaş olurdu. Elhamdülillah! Bu Milletin, toprakların, ve vatanın evladı olmaktan dolayı ömür billah gurur duydum. Ama 15 Temmuz gecesi bir başka gurur duydum. Pazartesi günü bankalar açık mıydı? Bütün her şey tıkır tıkır çalışıyor muydu? Devletin bütün daireleri açık mıydı? İşte büyük Millet olmak budur! Büyük Devlet olmak budur!

Tavas’taki Demokrasi Nöbetine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan, Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.