Aksiyon filmlerini aratmayacak polis kovalamacası ve sonunda şaşırtan bir kaza yaşandı. Alınan bilgiye göre, polis ekipleri Denizli-Acıpayam karayolu Bağbaşı mevkinde tehlikeli seyrettiğine yönelik ihbar üzerine, Gökhan İ. (19)'un kullandığı 16 JBD 34 plakalı motosikleti durdurmak istedi.Motosiklette genç sürücünün arkasında ise Murat K. bulunuyordu. 
Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücü, adeta bölgede trafiği alt üst etti. Canını hiçe sayarak yüksek hızda motosikletiyle polisten kaçmak için manevralar yaptı. Hollywood filmlerini aratmayacak o anlar sonunda usta dublörlerle bile çekilmesi zor film sahnesinin gerçeği yaşandı. Yaklaşık yarım saatlik kovalamaca sırasında kırmızı ışıkta geçen Gökhan İ.,  İ.Y yönetimindeki 20 BLD 54 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsüyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten adeta kamikaze gibi fırlayan genç adam otobüsün yan camından aracın içine uçtu. O anlara tanık olanlar ise durumu hayretler içinde izledi.
Kazada, motosikletten fırlayarak otobüsün yan camından içeri giren Gökhan İ.  ile beraberindeki Murat K. ağır yaralandı.
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.