Daha önce, 'Hırsızlık için girdiği evden itfaiye merdiveniyle indirildi' başlığı ile geçilen habere konu olan şahsın, eve hırsızlık amacı ile girmediği; borcunu ödeyemediği için hakkında tutuklama kararı çıkarıldığı, bu sebeple polisten kaçtığı, bir vatandaşın ise şahsı hırsız sanarak polise ihbar ettiği ortaya çıktı. Haberimizi düzelterek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.


        Denizli’de polisten gizlenmek için girdiği apartmanın 5. katındaki dairenin balkonuna geçen şahıs, itfaiye merdiveniyle indirilerek gözaltına alındı.

        İnşaatlarda taşeronluk yaptığı öğrenilen M.D. (61), senet borcunu ödeyemediği için mal beyanında bulundu. Borcunu yine ödeyemeyen M.D. hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekipleri, şahsı almak için Atatürk Caddesi Duranoğlu Apartmanı’ndaki evine gitti. Apartmanın 6. katında oturan M.D., polislerin geldiğini fark edince gizlenmek için 5. katın balkonuna indi. Yoldan geçen bir vatandaş, şahsı hırsız sanarak polise ihbar ettti. Polis ekipleri, daire kapısının kilitli olması sebebiyle içeri giremedi.

        Polis, bunun üzerine Denizli Belediyesi itfaiyesini arayarak balkondaki şahsın alınması için yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın beşinci katına merdiven kurdu ve M.D. ekipler tarafından merdivenle indirildi. M.D., daha sonra sivil polisler tarafından alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.