Denizli’de, komşusu tarafından bıçaklanarak yaralanan gencin kopan parmağı, polis tarafından hastaneye yetiştirilerek yerine dikildi.
Olay, önceki akşam Değirmenönü Mahallesi’nde meydana geldi. 17 yaşındaki S.E, sebebi belirlenemeyen bir nedenle komşusu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.E, komşusu tarafından bıçaklandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan genç, olayı gören annesi tarafından taksi ile olay yerinden alınarak Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bıçaklanma olayının yaşanması ile birlikte, polis ekipleri incelemelere başladı.
Annesi tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülen S.E’nin, sol elinin başparmağının koptuğunu olay yerine giden polis fark etti. Olay yerinde kan izlerinin fazla olmasından şüphelenen polis, hastanelere bilgi vererek, S.E’nin hangi hastaneye gittiğini ve durumunu öğrenmeye çalıştı. Gencin Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildiğini öğrenen polis, S.E’nin vücudunda bir uzvun eksik olup olmadığının araştırılmasını istedi. Hastane polisinin olay yerindeki ekiplere yaralı gencin sol elinin başparmağının olmadığını söylemesi polisi yeniden hareketlendirdi.

OLAY YERİNDE KOPAN PARMAĞI ARADILAR

17 yaşındaki gencin kopan parmağının bulunması için olay yerinde inceleme yapan polis kısa sürede kopan başparmağı buldu. Konu hakkında emniyet haber merkezi ile görüşme yapan ve sağlık görevlilerinden kopan parmağın ne şekilde hastaneye ulaştırılması gerektiğini öğrenen polisler, parmağın hastaneye ulaştırılması için zamanla yarışa başladı.

ZAMANLA YARIŞTILAR
Parmağın hücrelerini kaybetmemesi için 112 ambulansını bekleyemeyen polisler, aldıkları hızlı bilgi ile harekete geçti. Mahalleden temiz bir poşet ve buz alan polisler, kopan parmağı poşet içerisine sarıp zamana karşı mücadele ederek Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Elinde kopan parmağın bulunduğu poşeti alan polis, koşar adımla hastaneye girerek gencin parmağını yetiştirdi. Hastanede ilk tedavisi yapılan genç, kopan parmağının yerine dikilmesi için özel bir ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde kopan parmağı yerine dikilen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis yaralama olayıyla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.