Başkan Dr.Gürcan Güven,”Ramazan Bayramı”  nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Güven mesajında 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu söyleyerek, özlemle beklenen bu ayın hüzünle uğurlandığını belirtti. Çivrillilerin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.
Ramazan Bayramı’nın;  millete, ülkeye, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.
Ramazan-ı Şerif'in insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağladığını ifade eden Güven, sözlerine şöyle devam etti,
"Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olduğunu gördüm. Bu da Çİvrilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik bağlamda ne kadar gelişme düzeyinin yüksek olduğu mesajını bizlere verdi.
Bereket, rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan-ı Şerifin sonuna geldik. Milletçe sevgiyle hoşgörüyle ve kardeşce kucaklaştığımız bayrama kavuştuk. Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, Tüm İslam alemiyle birlikte bütün kardeşlerim ile birlik içinde olmayı ve zor zamanda mağdur ve mazlumun yanında olarak insanlık adına Müslümanlığımızın gereği olarak, Ramazan ayında olduğu gibi bayram sonrası da herkesi yardımlaşmaya davet ediyorum.
 Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirdiğimize inanıyorum. Ramazan Bayramının Çivrilimize, Denizlimize ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.
Bugün personelimiz ile bayramlaştık. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar özveri ile çalışan personelimiz ile birlikte güzel işlere imza attık. Hepsi saat kavramını bilmeden Çivrillimiz için canla başla çalıştı ve çalışmaya devam ediyorlar. Allah hepsinden razı olsun.
Bayram herkesin bayramı olsun. Fakirin, zenginin, kimsesizin bayramı olsun. Ben bu bayram herkesi sevindirmeye çalışalım diyorum. Allah sevdiklerimiz ile mutlu daha nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin.”dedi.
Bayramdan arda kalan Çivril Belediye Personelinin ne kadar güler yüzlü olduğuna dair pozitif selfiesi idi.