- "HIZLI VE ÖFKELİ" FİLMİNİN AFİŞİ "HIZLI VE ÖLÜ" OLARAK YENİDEN TASARLANDI
- AFİŞİN ALTINA "TRAFİK HAYATTIR ŞAKAYA GELMEZ" YAZISI İLAVE EDİLDİ
- ORGANİZASYONU YAPAN SÜRÜCÜ KURSU, WALKER İÇİN BİR DE LOKMA DÖKTÜRDÜ
Hızlı ve Öfkeli filminin ünlü oyuncusu Paul Walker’ın bir kazada hayatını kaybetmesinin ardından Denizli’de bir sürücü kursu, Paul Walker'in "Hızlı ve Öfkeli" filminin afişini "Hızlı ve Ölü" olarak yeniden tasarladı. Sürücü kursu, Walker için hayrına bir de lokma döktürdü. 
Hızlı ve Öfkeli filminin ABD’li aktörü Paul Walker geçen günlerde aracıyla kaza yapmış ve aracın yanmasıyla hayatını kaybetmişti. Hızlı ve Öfkeli filminin hayranları olaydan dolayı büyük üzüntü duyarken, Denizli’de bir sürücü kursu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker için lokma hayrı yaptı. Delikliçınar Meydanı’nda bir sokakta lokma hayrı yapan sürücü kursu yetkilileri, hazırladıkları yazılarla da hızlı araç kullanmama çağrısı yaptı. Paul Walker’ın fotoğrafının yanına ‘Hızlı ve Ölü’ yazan sürücü kursu yetkilileri, ayrıca ‘Hız öldürür, öfke süründürür’ yazarak sürücülerin hız yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Daha sonra yoldan geçen vatandaşlara lokma dağıtılırken, lokma alanların trafikte hız yapmamaları istendi.

HIZA DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİK
Sürücü Kursu sahibi Ender Yurdakul, Hızlı ve Öfkeli filmini severek izlediklerini belirterek şöyle konuştu: "Filmin başrol oyuncusu Paul Walker hayatını kaybettiği için böyle bir hayır yaptık. Bu arkadaşın hızlı araba kullandığını tüm dünya biliyor. Bir hayır yemeğinden dönerken hayatını kaybetti. Biz onun hayrına dikkat çekmek için, farkındalık için, ‘Hız öldürür’ diyerek böyle bir hayır yaptık. Allah kabul etsin.’’ Sürücü kursu yetkilisi olarak ehliyet alacaklara bu filmlerdeki gibi araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulunan Yurdakul, "Filmi izleyin ama hız yapmayın’’ dedi.
Paul Walker’ın hayranı olan Bayram Coşkun ise, ünlü oyuncunun ölüm haberiyle çok üzüldüklerini belirterek şöyle konuştu: "Bir hayır yemeğine giderken hayatını kaybetti. Hız hayır yemeğine gidene bile kötü sonuç doğurabiliyor. Bundan yola çıkarak hız ve öfke konusunda herkesin daha dikkatli olmasını istedik. Hız ve öfkenin zararı acı da olsa bir kez daha ortaya çıktı.’’