Pamukkale Üniversitesi ile Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Hasan Erbil Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. 
Hasan Erbil Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile Hasan Erbil Eğitim Merkezi Müdürü Hakim Ali Orhan arasında imzalandı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, eğitim merkezinin bu kadar kısa zamanda gösterdiği gelişmeyi başarılı bulduğunu söyledi. 
Protokolün amacı ile ilgili bilgi veren Bağcı, “Bu protokolle hükümlülerin eğitimi, iyileştirilmesi, infaz hizmetlerinin niteliğinin yükseltilmesi için ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinin ihtiyacı olan nitelikli personelin yetiştirilmesi ve mesleki eğitimlerin sağlanması amaçlanıyor. Bu yönde hizmet öncesi eğitim, aday memur yetiştirme eğitimi, hizmet içi eğitim, görevde yükselme eğitimi ve ilk yardımcı eğitimlerinde işbirliği yapılacaktır” dedi. 
İmzalanan protokolün ardından Merkez Müdürü Hakim Ali Orhan ve Şube Müdürü Şaban Karadaş, Rektör Bağcı’ya eğitim merkezini tanıttı.