Denizli’de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Ayfer Yıldırım, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
Denizli’de sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından 1 kişi ölmüş, 30’dan fazla kişi de yaralanmıştı. Tüp gaz sızıntısından meydana gelen patlamanın ardından enkaz temizleme çalışmaları devam etti. Olayda hayatını kaybeden 30 yaşındaki Ayfer Yıldırım’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından, Akkonak Üzüm Dede Camii’ne getirildi. Burada eşi Yücel Yıldırım ve yakınları cenazenin başında beklerken, tabutun üzerine çiçekler konuldu. Yıldırım'ın çocukları olan Yusuf, Ada ve Ela camide beklerken, talihsiz kadının eşi uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze namazına Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Gümüşler Mezarlığı’na götürüldü.
Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan Orhan Hakalmaz konserinin de yaşanan olaydan dolayı ertelendiği belirtildi.