Denizlili vatandaşların rahat nefes alabilmeleri için yapılan yeşil alanlar, afiş asanların işgaline uğradı.

Denizli'de son yıllarda park ve bahçelere ne kadar önem verdiği herkesin malumu, her an çiçek dikenleri, çim biçenleri, çimleri sulayanları görebilirsiniz. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcaktan bunalan vatandaşlara az da olsa nefes aldırabilmek için binaları yıkıp yaptığı park ve bahçeler duyurulardan afişlerden görünmez hale geldi. 

Reklam için medya organlarını kullanmak yerine bedavaya kaçan bazı kurum ve kuruluşlar belediyeden aldığı izinle buralara afiş asıyor. Eski öğretmenevinin yerine yapılan yeşil alan vatandaşların oturmakta yarıştıkları çoğu zaman da yer bulamadıkları mekanlardan. Bu parkın çevresindeki parmaklıklara, iki ağaç arasına asılan afişler, insanların bu güzellikleri görmesini engelliyor. 

Buranın müdavimleri, uzun süre parkın hemen yanında bulunan eski Endüstri Meslek Lisesi binalarından gelen kokudan şikayetçi olduklarını, tel örgüyle çevrilince kokudan kurtulduklarını, parkın etrafını çeviren afişlerin ise Denizli'ye gezmeye gelen insanların parkı görmelerini engellediğini belirttiler.