ADANA (CİHAN)- Adana’da düzenlenen Fun-Fly Türkiye Ligi 3. ayak yarışlarının yapıldığı alanda bir genç kız, arkadaşına ilginç bir evlilik teklifinde bulundu.
    Adanalı Onur Şanıvar, Türk Hava Kurumu Yüreğir Şubesi'nce Sarıçam'da düzenlenen Fun-Fly Türkiye Ligi yarışlarının yapıldığı alanda kız arkadaşı Dilek Karabuluta paramotorun paraşütüne yazdırdığı yazıyla evlilik teklifinde bulundu. “Dilek benimle evlenir misin” yazılı paramotoru gören Dilek Karabulut şaşkınlığını gizleyemedi. Genç kız bu ilginç teklife evet dedi. Dilek’ten evet cevabını alan Onur Şanıvar, kız arkadaşına yüzüğü de model araçla getirdi. Onur Şanıvar, arkadaşlarının alkışları eşliğinde Dilek Karabulut'un parmağına yüzüğü taktı.
    Model uçak yarışlarını izlemeye geldiğini, böyle bir teklifle karşılaşmayı beklemediğini söyleyen genç kız, büyük bir sürpriz olduğunu söyledi. Evlilik teklifi için bir aydır hazırlık yaptığını anlatan Onur Şanıvar ise kız arkadaşının evet demesinin ardından çok mutlu olduğunu belirterek, organizasyonda kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti. CİHAN