Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, UNESCO Dünya Kültür Mirası Pamukkale’ye ulaşan yolun boyanmasına başlandığını söyledi. 
Pamukkale Belediyesi, yeni alınan iş makinelerini ilk kez Pamukkale yollarının boyanmasında ve çevre düzenlemesinde kullanmaya başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Selim Arkan ve Fahrettin Göksu’yla birlikte Pamukkale girişindeki ana arterde devam eden boyama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürlesin, buradaki esnaflarla sohbet edip esnafların yollardaki çalışmalar hakkındaki görüşlerini aldı. Belediye, birkaç gün sürecek boyama işleminin sonucunda Pamukkale’ye ulaşan yolları bilinen standartların da üzerine çıkartıyor.
Başkan Gürlesin, yaklaşık 1 saat süren incelemenin ardından yollardaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmaların bordur taşlarının boyanmasıyla sınırlı kalmadığına dikkat çeken Başkan Gürlesin, ‘’Hem yollarımızı daha güvenli hale getiriyoruz hem de bize yakışan, turizm şehrine yakışan yol standartlarına çıkartıyoruz. Pamukkale’nin sadece yolunu değil çevre düzenleme ve peyzaj düzenlemesini de yapıyoruz. Orta refüjlerde de çalışma yürütüyoruz. Yeni aldığımız boyama aracıyla UNESCO Dünya Kültür Mirasımız olan Pamukkale’ye giden yollardan boyamaya çalışmalarımızı başlattık. Pamukkale yolunun ana arterde yer alan bordur taşlarının boyanmasıyla ilgili çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp diğer mahallelerimize geçeceğiz. Ülkemizin turizm ülkesi olması ve şehrimizin de turizm şehri olması nedeniyle turizme ayrı bir önem veriyoruz. Buralar bizim dışarıya açılan kapılarımızdır, vitrinimizdir’’dedi.