Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP adayı Bahtiyar, ekibiyle birlikte 3. Sanayi esnafını ziyaret etti.

Pamukkale ilçesinde yeni iş sahaları açacaklarını belirten Bahtiyar, “Kişisel gelirle turizm gelirini birlikte arttırmayı hedefliyoruz. Bir kere her işimiz plan dahilinde olacak. Esnafla birlikte  hareket edeceğiz. Her türlü görüş ve öneriye açık olacağız. Demokratik yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Pamukkale’nin ortak yönetimin, turizmin, sanatın bilimin, kısacası dünya ölçeğinde bir vizyon ilçe olması için yola çıktık. Bu nedenle hangi siyasi görüşten olursa olsun,  herkesten
destek istiyorum. Çünkü biz hizmet için yola çıktık. İçinde yaşadığımız bu ile kalıcı hizmetler bırakmak için kolları sıvadık” ifadelerini kullandı.  
Ekibiyle birlikte beş yıl boyunca Pamukkale ilçesinde yaşayanların hizmetkarı olacağını kaydeden Bahtiyar,  “Tek amacım Pamukkale’nin adına yakışır hizmetler sunmak. Bunun için aday oldum.  Bu ilçeye hizmetlerimle damga vurmak istiyorum. En büyük hedefim, geliri, istihdam imkanları insanların mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdüğü Pamukkale oluşturmak” diye konuştu. Projelerle ekibiyle Pamukkale’yi yönetmeye hazır olduklarını kaydeden Başkan adayı Bahtiyar, “Toplumun her kesimine hitap eden projelerimiz hazır. Alanlarında deneyimli, çalışkan bir ekip oluşturduk. Şimdi söz sizin 30 Mart’ta verin Mührü bize Belediyecilik nasıl olur herkese gösterelim” diye konuştu. Bahiyar’a büyük ilgi gösteren sanayi esnafı, “Samimiyetine inanıyoruz, desteğimiz seninle. Allah yolunu açık etsin. Sonuna kadar arkandayız” dediler.