Hacı Hasan Cami’si avlusundaki hayır yemeğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Başkan Zolan Gürlesin, görevlilerden kepçeyi alarak mahalle sakinlerine yemek ikramını kendileri yaptı.  Vatandaşlarla birlikte sofralara oturarak ikramın tadına baktılar. 
Başkan Zolan ve Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin mahalledeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

ALT YAPI DEĞİŞİYOR
Başkan Zolan, İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş mahallelerinde alt yapının baştan aşağıya değiştirilmesine başlandığını söyledi. İçmesuyu hattının tamamen değişeceğini, yağmursuyu hattının ilk defa yapılacağını kaydeden Başkan Zolan, "Yağmur suları artık kanalizasyona bağlanmayacak. Artık bundan sonra evlere kanalizasyon basmayacak. Kanalizasyon hatları da yine aynı şekilde baştan aşağıya değişecek. Doğalgaz zaten geldi. İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş’ta alt yapı maliyeti KDV’yle birlikte 120 milyon liradır. İnşallah 1,5 yıl içinde çalışmalar tamamlanacak. Ardından da Pamukkale belediyemiz üst yapısını yapacak. Yollarımız, caddelerimiz, sokaklarımız ve kaldırımlarımız da dört dörtlük olacak. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun" dedi.
    
DELİKTAŞ’A KÜLTÜR MERKEZİ-
Deliktaş Mahallesi’ne yılın ilk müjdeli haberlerinden biri de Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den geldi. 
Gürlesin, "Güzellikleri halkımızla paylaşmak adına böyle bir etkinlik düzenledik. Bundan sonra her hafta farklı bir camide pilav hayrımız olacak. Pamukkale Belediyesi olarak Deliktaş Mahallemize 4380 m2 bir yer satın almak üzereyiz. Mecliste alımı gündeme gelecek. Arsa sahibiyle de anlaşma sağladık. Alınca buraya büyük bir kültür merkezi yapmak istiyoruz. İçinde neler olacak neler. Birçok aktiviteler yapılabilecek. Toplantı salonları, kreşi, bilgi evleri ve kurs merkezleri olacak. Vatandaşlarımızın, halkımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin beklentilerini karşılayıp onları mutlu etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Halkımız bizi izlemeyi devam etsin. Biz hizmet için yola çıktık. İnşallah bu kültür merkezi Deliktaş mahallemizde önemli bir eksikliği giderecektir. 
Öte yandan Osman Başkanımızın söylediği alt yapı tutarı 120 milyon liradır. Üst yapısını da biz yapacağız. İki belediyeyle yapacağımız alt yapı, üst yapı tutarı 150 milyon lirayı bulacak. Seçim zamanında buraları gezerken iki tane hizmetkarınız olacak demiştik. İşte size iki tane hizmetkar. Osman Başkanımız alt yapıda ciddi bir para harcıyor, biz de üst yapısını yapacağız. Kültür merkeziyle bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Gerek alt yapı ve üst yapı gerekse kültür merkezi şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi. 

DENİZLİ HAK ETTİĞİNİ ALIYOR
AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, son dönemlerde Denizli'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Denizli’ye son yıllarda 11 köprülü kavşak yapıldığına dikkat çeken Milletvekili Yüksel, "Aynı dönemlerde İzmir’e 2 köprülü kavşak yapıldı. Her ikisi de standartların altındadır. Kavşağa gelmeden önce yolun üst kısmına köprülü kavşak yüksekliğinde duran teneke kutular takmışlar. Eğer kamyon bu tenekelere çarparsa kavşağa girmesin uyarısı yapılıyor. Eğer kavşağa girerse yükseklikten dolayı köprüyü geçemez. İşte size 2 farklı şehirden yatırım kıyaslamasını verdim. Denizli hak ettiğini alıyor ve Ege’nin yükselen yıldızı olarak önümüzde duruyor" dedi.