Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, dev bir yatırıma daha imza attı. Başkan Gürlesin, Atatürk Caddesi’nde 3 milyon 75 bin lira bedelle 9 katlı toplamda 2 bin 295 metrekare bir bina ve  arkasında  bulunan 260 metrekare bir arsayı belediye bünyesine kattı. Şehir merkezinde olan binada Pamukkale Belediyesi, Sosyal Market hizmeti yanında kültürel hizmetleri  ilçe halkına sunacak. Başkan Gürlesin, “Bu bina sayesinde bizim halkımıza onlarında bize ulaşımı anlamında elimiz daha da güçlenecek” dedi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli’de belediyecilik anlamında büyük bir devrim yaratacak projeyi hayata geçirmek için dev bir adım attı. Başkan Gürlesin göreve geldiği daha ilk aylarda Pamukkale Belediyesi olarak Bağbaşı ile Zeytinköy mahallesi sınırında bulunan 12 bin 913 metrekarelik bir arsayı 5 milyon 668 bin liraya satın alarak bölgenin ihtiyacını karşılayacak kültür merkezi, kapalı pazar yeri, sosyal tesis ve otoparkların içinde bulunacağı bir kompleks yapmak için kolları sıvamıştı. Dahası yine dev bir adımla Deliktaş Mahallesi’nde 4 bin 381 metrekare arsayı 2 milyon 850 bin lira bedelle belediye bünyesine katan Başkan Gürlesin, yine bu bölgeye bir kültür merkezi kazandırmak için proje çalışmalarını başlatmıştı. 

VARAN 3
İlçe sınırlarında bulunan 68 mahallenin ihtiyaçlarını karşılamak ve eksikliklerini gidermek için özverili çalışmalar yürüten Başkan Gürlesin, çok amaçlı kültür merkezleri açısından iki dev adımın ardından yine çok konuşulacak bir yatırıma imza attı. Bu kez 15 Mayıs Mahallesi sınırları içinde Atatürk Caddesi’nde bir dönem Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’nın kullandığı binayı  Başkan Gürlesin Pamukkale Belediyesi bünyesine kattı. Atatürk Caddesi’nde 3 milyon 75 bin lira bedelle 9 katlı toplamda 2 bin 295 metrekare bir bina ve arkasında bulunan 265 metrekare bir arsayı Pamukkale İlçe Tapu Müdürlüğü’nde atılan imzalarla satın alındı. 

HİZMET NOKTASI OLACAK
Pamukkale İlçesi’ne alınan bina ve arsanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürlesin, şunları söyledi, “Pamukkale Belediyesi olarak halkımıza hızlı ve etkin hizmet anlamında önemli bir adım daha attık. 
15 Mayıs Mahallesi sınırları içinde buluna Atatürk Caddesi’nde daha öncede kira olarak Vergi Dairesi Başkanlığı’nın hizmet verdiği binayı satın aldık. Orası bir katı 255 metrekare olan 9 katlı bir bina. Toplamda 2 bin metrekareyi geçen bir alana sahip. Ve bunun arkasında 265 metrekare arsayı da ayrıca satın aldık. Bina ve arsayı toplam da  3 milyon 75 bin TL bedel karşılığında İlçe Tapu Dairemizde attığımız imzalarla Pamukkale Belediyesi bünyesine katmış olduk.  Bu binada başta belediye olarak sosyal market anlamında değerlendireceğiz.  İlçe de yaşayan ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını huzurlu ve rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için sosyal market projesini hayata burada geçireceğiz. Ayrıca kültürel anlamda aktivitelerimiz bu binada gerçekleşecek, vatandaşlarımıza hizmet edecek. Tabi ki belediyemizin ek binası olarak bu binayı bir merkez olarak kullanacağız. Kolay bir noktada ulaşılabilecek bir noktada olması da önemli  bir tercihimiz oldu. İnşallah uzun vadede buradaki aktiviteler ve yeni yapılanmalarla Pamukkale İlçe sınırlarında bütün vatandaşlarımıza biz buradan hizmetlerimizi daha kolay daha rahat sunacağız.  Halkımızın bize bizlerinde halkımıza ulaşımı anlamında elimizi güçlendirecek bir yatırım oldu. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.