Pamukkale İlçe sınırlarında yaşayan ve 2015 yılında bebekleri olan istisnasız tüm ailelere bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı bir çanta ve battaniye hediye ediliyor. 25 günde 800 aileye ulaştıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Ekiplerimiz aralıksız olarak ailelerimize ulaşıyor. Burada amacımız ailelerimizin o mutlu anlarına ortak olmak, gönüllerine ulaşmak” dedi.



Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla 25 gün önce hayata geçen projeyle yeni bebeği olmuş tüm ailelere bebek seti hediye ediliyor. Hayata geçirdiği sosyal projeleriyle öne çıkan Pamukkale Belediyesi, ilçede yaşamanın ayrıcalık olduğunu bir kez daha gösterecek güzellikteki bu projesinde de olumlu tepkiler yağmaya devam ediyor.
Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ekipleri ilçede yaşayan ve yeni bebekleri olan istisnasız tüm çiftleri bir bir ziyaret ederek, battaniye, bir bebeğin ihtiyaç duyduğu malzemeler ve annenin gündelik yaşamında kullanacağı modern bir çantayı hediye ediyor. Birde Başkan Hüseyin Gürlesin’in yazdığı mektup ailelere taktim ediliyor.  Ekipler, sadece 25 günde 800 aileye ulaşarak hediyeleri verdi. İstatistiki verilere göre bu yıl 3000 bebeğin ilçede doğması bekleniyor. Pamukkale Belediyesi ekipleri, bu ailelerin tamamına ulaşarak, hediyeleri verecek.


“800 AİLEYE ULAŞTIK”
Pamukkale Belediyesi olarak sosyal ve kültürel çalışmalara da büyük önem verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “O çalışmalarımızdan bir tanesi de yeni bebeği olan ailelerimizi ziyaret ederek bebek seti hediye ediyoruz. O mutlu anlarına ortak oluyoruz.  Belediye olarak eğitimden sağlığa, kültürden sanata ve sosyal çalışmalara her alanda varız. Bizler ilçemizde bu sevgi dolu samimiyet ortamını hazırlamak, gelecek nesillere daha güçlü bir Pamukkale bırakmak için çaba gösteriyoruz. Anne bebek setini, Pamukkale ilçe sınırları içerisinde yılbaşından bugüne bebeği olan tüm bütün ailelere vereceğiz. Projemizin hayata geçtiği 25 günden bugüne ekiplerimiz 800 aileye ulaşarak bebek setini hediye etti. İstisnasız bu yıl doğan tüm bebeklerimiz için hediyeler ailelerine ulaştırılacak. Çiftlerimize çocuklarıyla birlikte mutluluklarının daim olmasını diliyorum” dedi.