Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Engellilerle ilgili her zaman olduğu gibi desteklerimiz devam edecek” dedi. Her yıl olduğu gibi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü özel programla kutlayan Pamukkale Belediyesi, bu yıl etkinlikleri 2 güne çıkardı. 2 Aralık Cuma günü Hasan Güngör Spor Salonu’nda muhteşem bir programla engellilerin yanında olan Pamukkale Belediyesi’nin 2. Gün etkinliklerine Forum Çamlık AVM ev sahipliği yaptı.
Pamukkale Belediyesi’nin önderlik ettiği ve Forum Çamlık’ın destek verdiği “Engelli Dernekleri Fuarı” açıldı. Fuarda Türkiye Beyazay Derneği, Denizli Talasemi ve Lösemililer Derneği, Denizli İşitme Engelliler Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Pamukkale Hemofili Derneği, Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği, Denizli Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği ve Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı stand açtı. Gün boyu açık kalan fuarda engelli derneklerinin temsilcileri hem faaliyetlerini anlatma hem de sorunlarını halka iletme imkanı buldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fuar çerçevesinde Grup SMS konseri de yapıldı. İşitme engelli olmasına rağmen gitar çalarak dikkat çeken Emre Çınar Uğuzlar ile  solist Bora Kürşat’tan oluşan Grup SMS şarkılarıyla büyük alkış aldı. Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya da fuarı ziyaret ederek engellilere moral verdi.

“ENGELLİERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “Biz engelliler konusunda hassasiyet gösteren bir belediyeyiz. Kurulduğumuz ilk yıldan beri her 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel programlar yapıyoruz. Bu yıl etkinliklerimizi 2 gün çıkardık. İlk gün Hasan Güngör Spor Salonu’nda özel program gerçekleştirdik. İkinci gün ise ilk kez engellilerin halka temas kurmasını sağlayan ‘Engelli Dernekleri Fuarı’ gerçekleştirdik. Burada dernekler stand açıp hem faaliyetlerini anlatma hem de kendilerini tanıtma imkanı buldurlar. Halkımızın fuara desteği de yoğundu. Biz Pamukkale Belediyesi olarak bir gün değil her gün engellilerimizin yanındayız” dedi.