Pamukkale’de gerçekleştirecekleri projelerin ilçeyi çok değiştireceğini vurgulayan Denizli AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, “222 dev projeyle sınırlı kalmayacağız. İnşallah bizler mührü aldığımız zaman, geçecek olan 5 yılın sonunda Pamukkale bölgemize geriye dönüp baktığımızda nereden nereye geldiğimizi göreceksiniz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafı ve vatandaşlarla iç içe olan AK Parti Pamukkale BelediyeBaşkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Halk Caddesinde bulunan Salı pazarındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Gürlesin, günün son programı için gittiği İncilipınarMahallesinde de gerçekleştirecekleri projelerden kısaca bahsetti.

Gürlesin, Salı pazarındaki esnaf ve vatandaş ziyaretinde pazarcılara söz veren Gürlesin,“İnşallah bizler sizlerin sayesinde mührü aldığımız zaman açıkta pazar yeri olmayacak. Pazar yerlerimiz sağlıklı,hijyenik ve modern bir hale bürünecek” dedi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gürlesin, kendisiyle hatıra fotoğrafıçektirmek için yarışan vatandaşları geri çevirmedi. Gürlesin ayrıca, pazar yerinde sucuk satan bir işyerinde tezgahın başına geçip kendi elleriyle sucuk kızartarak, ekibine ve çevredeki vatandaşlara kızarttığı sucuklardan ikram etti.