Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, takımın paralarını alamadığı için Boluspor maçına çıkmayacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirterek kalınacak otelin bile hazır olduğunu söyledi. 
PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor’da oyuncular maç başı alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle antrenman boykotuna başlarken, alacakları ödenmediği taktirde Boluspor maçına da çıkmayacakları iddia edildi. Ancak Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Bu iddialar asılsız. Takımın Bolu'daki tüm programı belirlendi. Otel ile anlaşma yapıldı. Deplasman giderlerimizi Denizli İhracatçılar Birliği karşılayacak. Ulaşım sorunumuzu Pamukkale Turizm üstlendi. Tüm imkanlar seferber edildi. Özellikle düşme hattındaki takımları yakından ilgilendiren bir mücadele öncesinde bu tür iddia ve duyumların yayılması doğru değil. Tekden Denizlispor, Boluspor maçına çıkacak ve aslanlar gibi de mücadele edecektir. Bu maç ligde herhangi bir maç değil. Bu maça çıkmama gibi bir durum olamaz. Bunu Türkiye'ye izah edemeyiz. Ne biz yönetim olarak ne de futbolcu ve teknik ekibimiz böyle bir yükün altına asla giremez. Lig normal seyrinde devam edecek biz de as kadromuzla bu maça çıkacağız" dedi.

"FUTBOLCULAR ÖDEME BEKLENTİSİ DOĞAL"
Futbolcuların idman boykotuna da değinen Özsoy, "Ödeme beklemeleri doğal. Biz de yönetim olarak kaynaklar oluşturmaya çalışıyoruz. Bu tek başına bizim üstesinden gelebileceğimiz bir durum değil. Tekden Denizlispor borçsuz bir kulüp değil. Geçmişten gelen borçlar kulübün ekonomisini doğrudan etkiliyor. Bundan sadece futbolcular değil tüm camia etkileniyor. Tüm gelirlerine temlik konmuş bir kulüpte yeni kaynaklar oluşturmak kolay iş değil. Bunun için herkesin sabırlı olması lazım. Biz verdiğimiz her sözün arkasındayız. Sezon bitmeden bir kısım da olsa ödeme yapılacak" şeklinde konuştu.

"JANDA'NIN İLK TERCİHİ TEKDEN DENİZLİSPOR"
Ligin ikinci yarısında takıma katılan Janda’nın takımda kalmasını istediklerini ifade eden Özsoy, "Oyuncumuz bizim Antalyaspor'dan kiraladığımız bir oyuncudur. İlk tercihi mutlaka üst ligde oynamaktır. Fakat Antalyaspor takımının kendi ligindeki durumu henüz netleşmemiştir. Antalyaspor'un durumuna göre kararını vereceğini yönetim kurulumuza bildirmiştir. Tekden Denizlispor'da ve Denizli kentinde mutlu olduğunu fakat süper ligde oynamak istediğini PTT 1. Ligi'nde ise ilk tercihinin Tekden Denizlispor olduğunu bize iletmiştir. Bu bizim için yeterlidir" dedi.
Başkan Özsoy son olarak teknik heyetle gelecek sezon da devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.