Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, kamyonetlerle taşımacılık yapmak için verilen yetki belgelerinde indirim tutarı yüzde 90’a çıkarıldığını söyledi. 
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğe göre, K türü yetki belgesi için sadece kamyonetlerle il içi ve şehir içi taşımacılık yapmak üzere başvuran gerçek kişilerin yetki belgesi ücretlerinde uygulanan indirim tutarının yüzde 75'ten 90'a çıkarıldığını bildirdi. 
Özer yaptığı yazılı açıklamada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğin 25 Temmuz 2014 tarih ve 29071 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini belirterek, "Yönetmelikle sadece kamyonetlerle taşımacılık yapmak üzere yıldızlı K1 yetki belgesi ve yıldızlı K2 yetki belgesi alacakların belge ücretlerindeki indirim tutarı yüzde 75’ten yüzde 90’a çıkarılmıştır. Diğer belge tutarlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır" ifadelerine yer verdi.