Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, 30 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili değerlendirme yaptı. 
Seçimlerin hem Denizli hem de Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Özer, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde milletimiz, yüksek bir katılım ile sandıklara gitmiş ve böylece demokrasiye sahip çıkmıştır. Milli iradenin sandığa yansımasıyla yerel yönetimlerde yeni bir dönem başlamıştır. Çıkan sonuçların, Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi
İş dünyası olarak, her zaman istikrarlı büyüme ve gelişmeden yana olduklarını vurgulayan Özer, “Yoğun bir seçim dönemi artık geride kaldı. Türkiye’yi büyütecek ekonomik ve yapısal reformlara odaklanmalıyız. İş dünyası olarak üretim, istihdam ve ihracatı artıracak yeni mekanizmaların uygulamaya konulmasını beklemekteyiz” ifadelerini kullandı.
Denizli’nin ilk büyükşehir başkanı olarak seçilen Osman Zolan’ı da tebrik eden Özer, şöyle konuştu: 
“Aday olarak ön plana çıkanlara da teşekkür ediyorum. Denizli Ticaret Odası olarak büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından ilk kez başkan seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı, Merkezefendi ve Pamukkale ilçeleri başta olmak üzere diğer ilçelerdeki belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz. Ayrıca yerel yönetimlere seçilen yerel yöneticilerimizin kenetlenerek, şehrimizi büyütecek ve geliştirecek modern projelere imza atacaklarına inancımız tamdır.”