Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in başkanlığında toplandı. 
5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’na dayalı olarak kurulan Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in başkanlığındaki toplantıda, sektörün gündemindeki konular görüşüldü ve Meclis Başkanı ile yardımcıları seçildi. 40 kişiden oluşan ve Tahir Tellioğlu’nun Meclis Başkanlığı’na, Ali Aydın ile Necip Nasır’ın başkan yardımcılığına seçildiği Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi’ne Denizlili Mimar İbrahim Şenel de girdi.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer yaptığı konuşmada, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi’nin, TOBB’a bağlı olarak kurulduğunu hatırlatarak, "Türkiye’de kurulmuş en büyük sektör meclisi, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi’dir. Gücünü kanundan alan Meclisimiz, sektörün sorun ve taleplerini karşılamak için çalışmalarını sürdürecektir. Seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
TOBB İnşaat Sektör Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu ise sektörün ihtiyaçlarını karşılamak adına yapmayı planladıkları çalışmalar için kendilerine bu fırsatı vermeleri dolayısıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’e teşekkür etti.
Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalar yürüteceğini söyleyen TOBB İnşaat Sektör Meclisi Üyesi İbrahim Şenel, sektörün sorunlarını meclise taşıyacağını ifade etti.