Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş yönetim kurulu üyeleri tarafından Adalet Mahallesi’nde yaptırılacak olan Dentaş Otistik Çocuklar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okulu’nun protokolü imzalandı. 
Denizli Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, hayırseverler İsmet Abalıoğlu, Ali Abalıoğlu, Zümrüt Erikoğlu, Ali Yavuzçehre, Suat Kuyumcu ve Zihin Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Ayten Bahtiyar katıldı. Aldıkları karar ile otistik çocuklar için bir okul yapma kararı aldıklarını ifade eden İsmet Abalıoğlu, “Dentaş olarak Denizli’de bir okul yapma kararı aldık. Yapacağımız okul, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip olacak. Denizlili ünlü mimar Cengiz Bektaş tarafından projesi hazırlanacak olan okul, 120 öğrenci kapasiteli olacak ve 2015 yılında tamamlanacak” dedi.
Denizli’de eğitim anlamında hayırseverlerin desteğinin devam ettiğini belirten Denizli Valisi Abdülkadir Demir de, “2013 yılında Denizli’de eğitim anlamında önemli yatırımlar yapıldı. Bugün Denizli’de eğitim anlamında önemli okullar yapan Abalıoğlu Ailesi ve Dentaş firmasının yönetim kurulu üyeleri, Dentaş Otistik Çocuklar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okulu’nun yapımı için protokol imzalıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Adalet Mahallesi’nde yapılacak olan 120 öğrenci kapasiteli ve toplam maliyeti 2.5 milyon TL olan Dentaş Otistik Çocuklar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okulu’nun protokolü imzalandı.