Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca organize edilen iftar sofrası bu kez Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Zolan,"Dünyada zulüm altında inleyen, ramazanı yaşayamayan insanlarımız, Doğu Türkistanımız var. Onlara da dualarınızda yer verin" dedi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrasını Merkezefendi Mahallesi'nde kurdu. Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldı. Ramazan ayının birlik ve beraberliklerin daha da perçinlendiği önemli günler olduğunu belirten Başkan Zolan, kardeşlik bağının daha da güçlenmesine sebep olan Ramazan ayında vatandaşlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. "Bizler ülkemizde Ramazan ayının huzur ve bereketini çok rahat bir şekilde yaşıyoruz" diyen Başkan Zolan, zulüm altında Ramazan ayını yaşayamayan Doğu Türkistan'ı hatırlatarak, "Allah o kardeşlerimize de bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin. Onlara dua edelim" dedi. 
Ramazan ayında her mahallede iftar geleneğinin devam ettiğini belirten Başkan Zolan, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.