Başkan Zolan’ın 2012’de sürdürdüğü mahalle ve belde ziyaretleri 2013 yılında da devam ediyor. Son durak ise Başkarcı oldu.
Buradaki ziyarete, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Başkarcı Belediye Başkanı Osman Tığ da katıldı. Başkarcılılar toplantıya yoğun ilgi gösterdi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, toplantıda vatandaşlara hitap ederek gerek Türkiye’nin ve gerekse Denizli’nin 10 yıl önce hali ile 10 yıl sonraki halini karşılaştırdı.
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
‘Türkiye’nin geldiği noktadan herkesin gurur duyması lazım. Atalarımız, baktığımızda dünyaya hükmetmiş. Son 10 yıla baktığımızda yine aynı konuma gelmeye başladık. Ülkemiz son 10 yılda büyük yol aldı. Denizli’de de hizmet destanlarını yazmaya devam ediyoruz. Nereye kadar bu hizmet devam edecek? Dünyanın yeniden bir numaralı ülkesi oluncaya kadar hizmet destanı devam edecek. Bilimde, sanatta, kültürde ve her alanda söz söylediğimiz zaman dünyanın dinlediği ülke oluncaya kadar devam edecek. Çocuklarımızı bu amaç doğrultusunda çok iyi yetiştirmeliyiz. Ancak bu noktaya geldiğimizde atalarımızın, ecdadımızın, şehitlerimiz ruhları şad olur. Amacımıza ulaşmamak için ellerinden geleni ardında koymadılar. İstikrarı bozmak ve gelecekte güçlü olmamızı engellemek için terör belasını sürdürmeye çalışıyorlar. Yakında onun da hakkından geleceğiz. Oynanan oyunlara gelmeyelim.
Bu topraklarda sonsuz nimetler var. Bu milletle bu toprak birleştiğinde bizim karşımızda hiçbir güç duramaz. Şükürler olsun 10 yıl önce Başbakanımız iktidara geldi. 10 yılda gelinen nokta bellidir. Daha önce 1 milyon lira borç para almak için kapı kapı dolaşan Türkiye, bugün Türk dünyasındaki kardeş ülkelerimize 1 milyar dolar yardım eder duruma geldi. Bize yakışan da budur. Bu noktada Denizli’ye bakıldığında 10 yıl önceki şehri hepimiz biliyoruz. Şehrimizi, imrenen bir şehirden imrenilen kent haline getirdik. Daha yapacak çok işimiz var.’
Bu arada Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, programın hazırlanmasında verdiği destek ve toplantıya katılarak gösterdiği incelikten dolayı Başkarcı Belediye Başkanı Osman Tığ’a teşekkür etti.
Başkan Zolan, Milletvekili Uçar ve beraberindekiler, toplantı sonrası Başkarcı Belediyesi’ne giderek Başkarcı Belediye Başkanı Tığ’ı makamında ziyaret etti.