Manavgat İlçesinde piknik yapan bir vatandaşın ihbarı üzerine, ırmak ile denizin birleştiği ormanlık alanda bir insana ait kafatası, kemik parçaları, mont ve ayakkabı bulundu.
Manavgat'ın Aksaz köyü sınırlarındaki Boğaz mevkiinde bulunan ormanlık alanda ailesiyle birlikte piknik yapan bir vatandaş incir koparmak isterken, ağaç altında kuma gömülü bir kafatası gördü. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri kafatasının bulunduğu bölgenin çevresindeki kum alanı kazdı. Kafatasının bulunduğu yerde mont, ayakkabı ve montun cebinde bir tespih bulundu.
Havanın kararmasının ardından çalışmalara ara verilirken sabah saatlerinde kepçe aracılığı ile yeniden çalışmalara başlayan jandarma ekipleri, kazılan toprağı eleyerek kemik parçaları aradı. Çalışmalar sonucu bulunan kemik parçaları incelenmek üzere İstanbul’da Adli Tıp’a, elbise ve ayakkabı ise Ankara’ya kriminal incelemeye gönderildi.
Elbise ve kafatasından cesedin bir erkeğe ait olduğu tahmin edildiği bildirilirken, Manavgat Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.