Denizli’de bir kadını arayan dolandırıcılar, banka hesabının hackerler tarafından ele geçirildiğini söyleyerek kadından bankadaki parasını çekmesini ve boş bir araziye bırakmasını istedi. Dolandırıcıların istediğini yaparak 50 bin TL’yi boş bir araziye bırakan kadın, yakınlarının uyarısının ardından polisle birlikte gittiği alanda, parasını göremeyince büyük üzüntü yaşadı. 
Olay, öğle saatlerinde Denizli’nin Gümüşler Mahallesi’nde meydana geldi. Mesude Özbülbül’ü telefonla arayan dolandırıcılar,yaşlı kadına hesabının hackerler tarafından ele geçirildiğini bu yüzden kadından bu parayı çekmesini istedi. Kendilerinin polis olduğunu ve gizli bir operasyonda olduklarını söyleyen dolandırıcılara inanan Mesude Özbülbül, dolandırıcıların dediğini yaparak paranın 15 bin TL’sini Çınar Meydanı’nda bir yere, kalan 35 bin TL’yi ise Gümüşler Mahallesi’nde boş bir araziye bıraktı. 
Olayın ardından yakınlarının uyarısıyla dolandırıldığını anlayan Özbülbül, polise haber verdi. Kendisi de arabayla Gümüşler Mahallesi’ndeki boş araziye gelen Özbülbül, polise parayı bıraktığı yeri gösterdi. Özbülbül'ün söylediği yerde para bulunamadı.

‘BANA OPERASYON VAR DEDİLER BEN DE İNANDIM’
Kendisini arayanların sürekli kendisine emir verdiğini belirten Mesude Özbülbül, sözlerini şöyle tamamladı: "Bana parayı ağaçların altına bırakmamı söylediler. Ben bırakmak istemedim. Ben kimseyi görmedim ama onlar beni görüyorlardı. Bankadaki hesaplarıma hackerlerin girdiğini ve kasayı boşaltacaklarını söylediler inandım. Bana parayı çek dediler. ‘Savcılık olayı soruşturuyor. Biz operasyon yapıyoruz’ dediler. Buna devam etmezsem ceza göreceğimi söylediler. Sürekli operasyonun bir parçası olduğumu söylediler. Çok üzgünüm." 
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.