İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezuniyet töreni Pamukkale Üniversitesi Kapalı Spor Salonun'da gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve istiklal marşıyla saat 10:00'da başladı. İstiklal marşını ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Hakan Aygören konuşmasını yaptı. Aygören "Okulda yanınızda olduğumuz gibi bundan sonraki hayatınızda da yanınızda olacağız" dedi. Aygören'nin konuşmasının ardından Rektör yardımcısı Selahattin Özçelik konuşmasında Pamukkale Üniversitesi'nin ve öğrencilerinin başarısının arkasında Denizli halkının olduğunu söyledi.

Program fakültede dereceye giren öğrencilerin ödül törenleriyle devam etti. Öğrencilere ödülleri aileleriyle birlikte takdim edildi. Fakültede dereceye giren öğrencilerin ödül töreninin ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Ödül törenlerinin bitimiyle
bütün öğrenciler bölüm arkadaşlarıyla sahne aldı. Öğrencileri tek tek her bölümün akademisyen kadrosu tebrik etti. Bütün öğrenciler belgelerini almalarının ardından tüm fakülte öğrencileri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin mezuniyet törenlerinde gelenekselleşen Duman Grubu'nun 'senden daha güzel' parçası eşliğinde keplerini attılar. Tören sonunda öğrenciler aileleriyle birlikte fotoğraf çekindikten sonra öğrenci ve veliler tören alanından ayrıldılar.





Sena KURU