Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçeleri milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul vekurum müdürleri ile bir araya geldi. 
Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşen toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları Şener Bayram, Hüseyin Başgün, Şube Müdürleri Hüseyin Selçin, İlhami Taylan, Fikret Sarısoy, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul-kurum müdürleri hazır bulundu. Oğuz, "İdarecilerimiz ve öğretmenlerimiz okullarınızda büyük fedakarlıklarla çalışmaktasınız. İlçe ziyaretlerimizde Çivril ilçesinde bir okulumuzu gezdik. Okul müdürümüz okulu adeta 5 yıldızlı bir otel havasında düzenlemiş. Verdiğim bu örnek eğitim yöneticilerimizin yaptığı güzel çalışmalardan sadece bir tanesi. İlimizde ne kadar okul ve kurum varsa hepsini fiziki anlamda en iyi noktaya getirmek istiyoruz. İl Milli Eğitim Müdürü olarak üç hususa büyük önem veriyorum. Bunların en başında güvenlik geliyor. Okullarımızda öğretmenlerin ve öğrencilerin güvenlikleri en üst düzeyde olmalıdır. Okullarımızın profesyonel yöneticileri olarak bu konuda size çok büyük iş düşüyor. İkinci husus hijyen ve temizlik. Üçüncü olarak da çocuklarımızın daha iyi bir gelecek kurabilmeleri için başarının artırılması. Öğrencilerinizi bir üst eğitime hazırlarken ilgi, ihtisas ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirin. Örneğin mesleki eğitime yatkınlığı olan bir öğrenciden fen lisesinde veya anadolu lisesinde başarı bekleyemeyiz" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Demirbilek ilçesi hakkında sunum yaptı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından uygulamalarda birlik ve beraberliğin sağlanması için değişen yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerle toplantı sona erdi.