Toplumun her kesimi ile buluşmalarını sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, şehit annesi Sultan Can’ı evinde  ziyaret ederek hayır duasını aldı. Ardından mahhale ziyaretlerini sürdürdü. 

1991 yılında Şırnak'ta şehit olan Şehit er Rıza Can'ın annesi Sultan Can’ı evinde ziyaret eden Oklu, Sultan annenin hal ve hatrını sordu. Ziyaretin bitiminde ‘şehidimizi saygıyla anıyor Allah'tan rahmet diliyoruz’diyen Oklu, “Tüm kesimlerimize olduğu gibi maneviyatımıza da hassas bir şekilde sahip çıkacağız” dedi. 
Ardından Merkez Efendi Kültür Derneği Emel Ayrancı Kreşi temel atma törenine geçti. Buradan  
Adalet mahallesi aile çay bahçesinde mahalle halkıyla buluşan Oklu, mahallenin sıkıntıları ve yapılması gerekenler üzerine vatandaşlarla istişare etti. Adalet Mahallesi halkının kendisine moral verdiğine değinen Oklu, “ Bizlere güzel moral verdiler. Adalet mahallesi halkına teşekkür ederiz”dedi. Son olarak Alpaslan mahallesinde muhtar ve mahalle halkıyla bir araya gelen Oklu, mahalle halkının talep ve sorunlarını dinledi. Toplumun her kesimi ile buluşmaya devam edeceklerini söyleyen Oklu, “Hep birlikte tüm şehirlerin gıptayla baktığı Merkezefendi ilçesini inşaa eedeceğiz” dedi.