Bir grup üniversite öğrencisi genç, 30 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde yoğun bir şekilde çalışan ve sıkılmadık el alınmadık gönül bırakmamak amacıyla var gücü ile çalışan Nihat Yenyol’a sürpriz yaptı. 
Geçtiğimiz Pazar günü Adalet Parkı’ndaki vatandaşlarla sohbet etmek ve destek istemek amacıyla seçim gezisini bu bölgede gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, her yaş grubundan vatandaşla el sıkışarak destek istedi. 
Özellikle gençlerle daha çok vakit geçiren ve gençlerin sorunları ile isteklerini alan Yeniyol’a çok sayıda öneri ile gelen gençler, kendisine güven duyduklarını ifade ederek destek mesajları verdi. Yoğun tempo arasında gençlerin arasına oturan ve onlarla birlikte türkü söyleyen Yeniyol, gençlerin gönlünü aldı. Yeniyol gençlere, “Denizli ve Merkezefendi’nin geleceği için çok önemli bir sürece giriyoruz. Verilecek sadece bir oy değil geleceğimizin şekillenmesine atılacak ilk harçtır. Sandık başına gidin ve mutlaka oyunuzu kullanın. Gençlerimize yönelik hayata geçireceğimiz çok sayıda projemiz var. Bunları yakın zamanda açıklamaya başlayacağız. Merkezefendi’de yaşayan toplumun her katmanı ile bir olup el ele vererek ilçemizi kalkındırmayı istiyoruz” mesajı verdi.