Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret ederek belediyenin işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. 
Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi almak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret etti. Encümen salonunda gerçekleştirilen ziyarete yaklaşık 80 öğrenci katıldı. Öğrenciler, Denizli’de yapılan çalışmalardan toplu konutlara, park ve yeşil alanlardan spor salonlarına, çocuklar için yapılan faaliyetlerden yeni projelere kadar çeşitli birçok konuda Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi soru yağmuruna tuttu.
Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, “Bilindiği üzere Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizde daha önce TEV Lisesi’nin olduğu alanda açık yüzme havuzu ve Kayıhan’da kapalı yüzme havuzu yaptık. Önümüzdeki dönemde de Anafartalar, Karşıyaka, Fatih gibi semtlerimizde de yüzme havuzu projelerimiz var. Bu dönemde bu semtlerimize yüzme havuzu yapacağız. Yine o bölgede Zeybek Köprülü kavşağının olduğu yerde semt hastanesi yapacağız. Bunun dışında daha birçok projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
Çocuklar ve gençler için yapılan projeleri değerlendiren Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çocuklarımız, gençlerimiz, yetişkinlerimiz ve engellilerimiz için at biniciliğinden yüzmeye, basketboldan copairaya, futboldan masa tenisine, güreşten pilatese kadar 23 farklı branşta ücretsiz eğitimler verilmektedir. Ayrıca kurslara katılanlara formaları ve spor malzemeleri ücretsiz olarak verilmektedir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz halkımızın ve çocuklarımızın sosyal aktiviteler içerisinde yer almalarını sağlamak adına üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Önümüzde yaz tatili var. Yaz tatilini değerlendirmek için istediğiniz bir spor branşına kayıt yaptırarak kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanmanızı tavsiye ediyorum. Çocuk Meclisimiz ve Gençlik Meclisimiz tarafından da çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam edecek. Bu yıl Denizli Büyükşehir olduğu için Merkezefendi ve Pamukkale olmak üzere 2 ilçe belediyemiz kuruldu. Onun dışında da 17 tane de ilçemiz var. Biz Büyükşehir olmakla birlikte merkezde yaptığımız çalışmaları 19 ilçemizde de yapacağız” diye konuştu
Soru cevap halinde gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Değirmenci minik öğrencilere kitap hediye etti.