Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak Diyarbakır halkıyla buluştu.Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit , Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ‘ın da bulunduğu 24 Kadın Milletvekili Diyarbakırdaydı.
Diyarbakır da esnaf ziyareti sonrası ,Bağlar Kadın ve Destek Evi’ne ziyarette bulunuldu.7 den 70 e tüm kadın ve çocukların faydalandığı ,sosyalleştiği ,eğitim aldığı Bağlar Kadın ve Destek Evi’ ne dört ay önce kimliği belirsiz kişiler tarafından bombalı saldırı düzenlenmişti .Ziyarette kurslarda eğitim alan kadınlarla sohbet edildi birlik ve beraberlik mesajı verildi.
İftar da Miryıldız Düğün Salonunda halkla bir araya gelen kafile,İftar sonrası  Gazi  Köşkünde  Parkta vatandaşla buluştu. Gazi Köşkündeki programa  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı.
İlk olarak Diyarbakır’a yapılan gezi de “BİZ HEPİMİZ TÜRKİYEYİZ” denildi.
****
Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak  Diyarbakır dönüşünde ayağının tozuyla Denizli de daha önce söz verdiği bir ailenin evine ziyarete gitti. Böbrek hastası olan Gülfidan ‘a böbrek bulunamadığı için baba kendi böbreğini verecek.Liseyi bitiren Gülfidan yapılacak böbrek nakli sebebiyle üniversite sınavlarına önümüzdeki yıl girecek.Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak aileyle sohbet etti , ramazan ayını kutladı, aileye moral verdi.
DİAD ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programına katılan Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Programa onur konuğu olarak katılan önceki Merkez bankası başkanı  ve şimdi Cumhurbaşkanı ekonomi baş danışmanılığı yapan Durmuş Yılmaz , Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan  ve Diad Başkanı Erdem Aydın ,PAÜ Rektörü ve DİAD Üyeleriyle  iftar yemeğinde biraraya geldi.
Cumhurbaşkanı baş danışmanı Durmuş Yılmaz daha sonra ülke ve  Dünya ekonomisiyle ilgili değerlendirmede bulundu. YILMAZ ,Prestijli ekonomi dergisi “Global Finance” tarafından ‘2010 Yılı Dünyanın En Başarılı Merkez Bankası Başkanları’ arasına seçilmişti.
Milletvekili Nurcan Dalbudak İftar sonrası Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde İkbal Gürpınar’ın  İncilipınar da ki programına katıldı.Şiir ve söyleşi sonrasında sahneye davet edilen Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan alanı dolduran vatandaşların Ramazanını kutladı.