Vatandaşın damak tadına hitap eden firmalar Denizli halkıyla buluşmak için şehrimizin değişik semtlerinde bayi açmaya devam ediyor. Bu çerçevede 'çiğ köftenin yeni tadı' sloganıyla 2008 yılında piyasaya giren, merkezi Burdur'da bulunan Nefista, Denizli'de ikinci şubesini Servergazi'de açtı. 

Yeşilköy Mahallesi'nin girişinde başak heykelini geçince, ferah ve nezih bir ortamda müşterilerine hizmet ettiklerini söyleyen Nefista Yeşilköy Şubesi firma sahibi Rıdvan Mola, müşterilerinin rahat edebileceği, park problemi olmayan, havadar bir mekan bulmak için uzun süre Denizli sokaklarında dolaştıklarını en sonunda bulundukları mekanı tercih ettiklerini belirtti. Mola, "Nefista Yeşilköy yeni açılmasına rağmen müşterilerimizden gelen yoğun talep karşısında çok heyecanlandık. Tamamen yerli olan ürünlerimizin en önemli özelliği her gün taze bir şekilde gelmesi." dedi. Mola, "Son günlerde çiğköfte sektöründe en önemli gündem maddesi lezzet artırıcı katkı maddeleridir. Biz bunların helal olup olmaması yanında gelecekte insan sağlığına vereceği zararların bilincinde olarak çiğköftemizde et bulyon, çin tuzu (MSG) gibi hiçbir katkı maddesi kullanmamaktayız." ifadesinde bulundu. 

Denizli'de yaşayan her insanın en az bir sefer bu lezzeti tatması gerektiğini belirten Mola, tüm Denizlili vatandaşları bu lezzeti tatmaları için işletmelerine davet etti.