Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla aşağıda belirtilen tarih, yer ve saatlerde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

25 Ocak 2016 Pazartesi günü Pamukkale İlçesi Bağbaşı Üst Kat Su Deposu'nda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-18.00 saatleri arasında Kerversaray ve Bağbaşı Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır. 

26 Ocak 2016 Salı günü Pamukkale İlçesi Taşocağı Su Deposu'nda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-18.00 saatleri arasında Mehmetçik, Kuşpınar, Karaman ve Merkezefendi Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır. 

26 Ocak 2016 Salı günü Merkezefendi İlçesi Kiremitçi Su Deposu'nda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-18.00 saatleri arasında 15 Mayıs, Topraklık, Pelitlibağ, Aktepe, Muratdede, İlbade, Bakırlı ve Saraylar Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.